Mosteni

Nazdar,

dlouho jsem tu nic nenapsala....ale to nevadi, dobre neco :D

Vite co ?

dneska jsem na neco prisla, docela prosteho, a chci se o to podelit...

Neco z davna i nedavna pro upresneni..

Zacalo to tak....

V jedne chvili meho hledajiciho zivota, zacala jsem prosit o dobre pratele. Nemela jsem jich mnoho na ucnaku v meste kde jsem chodila do skoly i bydlela (mimo milovaneho brasku a dalsi) s mamkou. Nemirila jsem nikam... ani me nenapadlo jak dulezite je vedet kam mirim abych nekam dosla, nevedela jsem jake moznosti muzu dostat... a v te chvili se Buh rozhodl me nekam zavat :)

Neni to ani tak davno co jsem prozivala neco jako prochazeni se po samych barevnych barvickach, byla tak naplnena kazdym smichem kohokoliv, hlavne mych nejblizsich, pokoj a nadseni zaroven bylo v mem srdci .. a hlavne to nejdulezitejsi..Bozi milost byla vsude kolem me a hlavne ve me...Hmm bylo to tak fajn..

Zacalo to asi ActIv8tem...

Ja jsem to ale moc nevidela, jen mi bylo dobre a videli to ostatni...

Behem leta 2009 jsem se docela neuveritelnym zpusobem dostala na spoustu mist (at uz to bylo JAKKOLIV financne narocne nebo jinak) na akce jako KCHK Brno  (kde jsem poznala RT Signaly a "pronikla" do trochu jineho zpusobu mysleni - odlozit nektere mysleni na nebesa a prijit si pro ne pozdeji.. :) nebo Medjugorje.. misto plne milosti a setkani s Pannou Marii. To uz mi bylo celkem jasne kam mirim ;)

Ale porad to bylo asi moc jednoduche..

Kazdy ma problemy a ja nejsem svetlou vyjimkou.....ale  kazdy prece vi ze problemy maji jeden velky smysl - rozzuzleni, a pri nem se da vyzkouset spoustu strategii, abychom nakonec dosli k te jedne jedine, ktera mma smysl a zakoreneni v Panu. Ano, takze...V mem pripade to jsou rodinne vztahy.. Jak uz jsem psala v prispevku (myslim v uvodu) 'Auperina to je drina'.... vyhlidka jet do anglie zdala se jako dobry zpusob se osamostatnit a taky nekde bydlet jelikoz jsem zrovna neco shanela, po maturite + se stat slavnou ceskou auperkou ;) Ano te radosti tehdy bylo az moc... :)

dnes jsem prisla na to ze

muj odjezd do Anglie mel a ma byt mostem pres reku...

..pro moji rodinu...

..pratele..

...a vsechno co se ma vydarit

Nikdy by me to nenapadlo..ale ted kdyz se zhroutilo co mohlo, protoze jsem si to moc brala do svych rukou,mam chut se vratit...

Verte mi ze je to uleva vedet to..je to jako poznat maly kousicek boziho planu a tim dostat elan jit dal..

Ten cas a modlitby tolika lidi (vim o Vas !!! ;) mi pomahaji prejit ten most jakztak rovne.. az ho prejdu asi prijdou mosty dalsi jak si to nahore vymyslili...

Kez bych mohla odhodit vsechno co mi brani v tom verit tomu naplno jako driv... Neco mi ale rika  ze je t ojen otazka casu. .... Diky Bohu i za to ze to mam kam napsat.

Diky za to ze s nami porad stojis anikdy nas neopoustis..

Amen +

 

 

Zobrazeno 1781×

Komentáře

Fery

Čau Bohunko!:-) takže se vracíš?!:-) díky za to cos napsala, drž se a mysli aj na nás v modlitbě!

bozoe

Ahoj! Frantisku :-) strasne rada bych a je to jiste, a mozna to ani nebude za dlouho, chtela bych obnovit co jsem nechala doma. Skoro to vypada ze jsem tam nechala svoje presvedceni a kousek viry :( Vim ze neotevru suplik a nenajdu to jako stare basnicky... Ale strasne moc mi chybi nejen rodina (s tou mam celkem dobry kontakt) ale hlavne vy, moji kamaradi, se kteryma jsem slapala stejnou cestu za stejnym cilem. Kazdy slapem tu svoji, ale dohromady se jde lip.. ;) mvmr + PS: a myslim..

mari0002

jsem za tebe moc ráda sestři, drž se, myslím na tebe a těším se na tebe!

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Nejnovější

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková